diensten

Diensten

Benieuwd naar de diensten die u bij ons af kunt nemen? We richten ons voornamelijk op de kozijnenbouw. We werken met Dark Red Meranti hardhouten kozijnen. Dit zorgt voor een optimale kwaliteit kozijnen.

Kozijnenbouw

Binnen de kozijnenbouw kunnen we u van dienst zijn met een aantal verschillende formaten. Zoekt u een standaard formaat van 56mm dik, of bent u aan de andere kant op zoek naar deuren met een dikte van bijvoorbeeld 40mm? We zorgen graag voor de kozijnen waar u naar op zoek bent, of kunnen u adviseren over de verschillende mogelijkheden die u heeft. Uiteraard kunnen we de kozijnen ook direct voor u in de EPS verf zetten(Grond & Aflak), zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft. Maak gebruik van onze mogelijkheden op het gebied van kozijnenbouw, of kies voor de sluitingen en het glas programma waarmee we u van dienst kunnen zijn.

Sluitingen en glas programma

Zorg er met de juiste sluitingen voor dat inbrekers geen kans hebben, of houdt met de juiste HR++ ruiten de koude buiten. Wij zijn u graag van dienst met zowel de verschillende sluitingen als het glas uit ons glas programma. Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen we u uitstekend adviseren en u vervolgens van dienst zijn met de levering van de materialen.

Meer weten over onze diensten? Blader door de verschillende pagina’s met informatie, doe een offerte aanvraag of neem contact met ons op. Wij horen graag van u.