glasprogrammaGlas programma

Maak gebruik van ons glas programma, waarmee we er graag voor zorgen dat u kunt zorgen voor het juiste glas in uw kozijnen. We kunnen u op basis van onze kozijnenbouw van dienst zijn met vaste kozijnen met het glas erin, of u alleen de ruit aanleveren. Geef ons aan waar u naar op zoek bent.

Kozijn of glas

Wilt u een vast raam in een kozijn bestellen, of gebruik maken van onze mogelijkheden op het gebied van alleen het glas? We kunnen u onder andere van dienst zijn met enkel glas, met dubbelglas en bijvoorbeeld HR++ glas. Daarnaast kunnen we u glas met een coating aanbieden, zorgen voor wiennersprosse of bijvoorbeeld gefigureerd glas. Wat dat betreft bent u bij ons aan het juiste adres voor al uw vragen op het gebied van glas, kozijnen en sluitingen.

Glas-in-lood en dubbelglas

Heeft u specifieke wensen met het oog op glas-in-lood, of bent u benieuwd naar de daadwerkelijke voordelen van dubbelglas? We vertellen u graag meer over zowel de esthetische, de milieutechnische als de praktische elementen, maar ook over de veiligheid in en rondom uw woning. Wat dat betreft kunt u rekenen op een vakkundig advies, op basis waarvan we u van dienst kunnen zijn met de diverse onderdelen uit ons glas programma.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van glas? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.