kozijnenbouwimgKozijnenbouw

Zoekt u naar kozijnenbouw van hoge kwaliteit, bijvoorbeeld voor uw openslaande deuren, draai-kiepramen of wellicht de erker waar u gebruik van wilt maken? Welke toepassing u ook op het oog heeft, wij zorgen er met onze kozijnenbouw graag voor dat u kunt rekenen op een duurzame toepassing, waar u jarenlang gebruik van kunt maken.

Soorten kozijnen

Uiteraard kunnen we u binnen de kozijnenbouw van dienst zijn met een aantal verschillende kozijnen. Wilt u bijvoorbeeld gebruik maken van kozijnen met vast glas, of zoekt u naar mogelijkheden binnen een complete woning? Wij zijn u graag van dienst met een vierseizoenenpui, of authentieke kozijnen voor in een boerderij of een oud grachtenpand. Wat dat betreft bent u bij ons aan het juiste adres voor kozijnenbouw op maat, altijd op basis van uw specifieke wensen.

Maak gebruik van kozijnen met een standaarddikte van 56mm, of kies bijvoorbeeld voor deuren van 40mm, of de vervanging van een ouder kozijn.

Kozijnen in grondverf

Uiteraard kunnen we u binnen onze kozijnenbouw ook direct van dienst zijn met het aanbrengen van de EPS verf(grond & aflak). Wij maken gebruik van 2 verschillende kleuren, de RAL1013 en de RAL7016. We zorgen er daarmee graag voor dat u er direct mee aan de slag kunt, zonder dat hier veel werk in gaat zitten.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van kozijnenbouw? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.