Offerte formulier

Indien u het handmatig wilt invullen kies voor handmatig anders kiest u voor foto voorbeeld. Let op: Foto voorbeeld is een schatting geen daadwerkelijke prijs.

Hoogte in millimeters

Breedte in millimeters

Alle prijzen op de website zijn exclusief BTW.

Leg de klus zo gedetailleerd mogelijk uit voor een accurate offerte

Een moment geduld aub.

 

Algemene Voorwaarden

Offerte aanvraag

Wilt u een offerte aanvraag doen, voor nieuwe kozijnen of wellicht voor glas binnen ons glas programma? Wij horen graag van u en brengen u vrijblijvend een offerte op maat uit, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Dark Red Meranti

Wilt u een offerte aanvraag doen voor onze kozijnen? Wij werken met Dark Red Meranti hardhout, waarmee u kiest voor een authentiek product van een uitstekende kwaliteit. Het hout is uitstekend bestand tegen de verschillende invloeden van het weer en zorgt daarmee voor een degelijke toepassing. Daarnaast kiest u voor de prachtige uitstraling van houten kozijnen, die het uiterlijk van uw gehele woning enorm ten goede komen. U kunt het Dark Red Meranti hout uiteraard in iedere gewenste kleur (laten) verven. Doe direct een offerte aanvraag voor onze kozijnen, of vraag naar de sluitingen waar we u mee van dienst kunnen zijn.

Direct contact opnemen

Wilt u direct een offerte aanvraag doen? Vul dan het contactformulier voor ons in. Doe dit zo compleet mogelijk, zodat we snel contact met u kunnen opnemen en kunnen zorgen voor een offerte op maat. We geven u graag duidelijk aan welke kosten we zullen maken en welke kozijnen, sluitingen of welk glas u daar aan de andere kant voor geleverd krijgt. Doet u een offerte aanvraag en heeft u naderhand nog vragen? Neem dan direct contact met ons op, wij lichten de offerte graag toe, of kunnen hier wijzigingen voor u in aanbrengen.

Tevens kunnen wij ook kunststof kozijnen leveren. Heeft u hier interesse in? Neem dan vrijblijvend contact op.

 

Onze vaste aannemers

Wij kunnen u een aannemer aanbevelen voor het plaatsen van onze kozijnen, heeft u meer vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van de aannemers.