Kozijnenbouw.nl

Tevreden klanten vormen al jaren de basis voor ons bedrijf. Hierdoor staat kozijnenbouw.nl dan ook garant voor een kwalitatief goed product. Wij willen dan ook graag met u meedenken om u droom te realiseren.

Onze kozijnen maken wij van een Dark Red Meranti,dit is een zware hardhout soort die zeer geschikt is voor het maken van uw kozijn. Ook besteden wij veel aandacht aan de afwerking, zo spuiten wij uw kozijn alvast voor u in twee lagen grondverf, waardoor u de kozijnen gelijk kunt aflakken.

Wie zijn wij?

Wij zijn Sander Heijmans en Rick Harskamp van Kozijnenbouw.nl. Wij maken al vele jaren in onze eigen werkplaats Kozijnen voor particulieren en aannemers.

Sinds 1 januari 2013 hebben wij besloten om het bedrijf een nieuwe naam te geven met een nieuw fris logo, om een betere herkenbaarheid te verkrijgen.

Bij ons hangt een informele sfeer, waar wij onder het genot van een kop koffie met u uw wensen doorspreken. Wij kunnen dan in de meeste gevallen gelijk een offerte voor u maken.

U kunt ook bij ons uw kozijn bestellen en via ons laten plaatsen. Dit plaatsen doen wij niet zelf maar hebben hiervoor onze vaste aannemers.

Onze producten

Kozijnenbouw
Kozijnenbouw
U kunt bij ons terecht voor diverse soorten kozijnen, met of zonder glas.

Lees meer..

Sluitingen
Sluitingen
Wij zorgen ervoor dat uw kozijnen goede sluitingen bevatten om inbrekers te weren.

Lees meer..

Glas programma
Glas programma
Kozijn met of zonder glas, wij kunnen u beide soorten leveren.

Lees meer..