sluitingenSluitingen

Zorg voor de juiste sluitingen in en om uw woning, zodat u inbrekers geen kans geeft om binnen te treden. Wij verzorgen graag uw kozijnenbouw met de juiste sluitingen onder PKVW, maar kunnen u daarnaast adviseren over de beveiliging van uw huidige kozijnen, met het oog op ramen en deuren.

Geef inbrekers geen kans

Zorg voor degelijke sluitingen op uw ramen en deuren, om het risico op inbraak zo klein mogelijk te maken. Ramen en deuren vormen een relatief zwakke plek in de gevel, waardoor het van belang is om u juist op die plaatsen degelijk te wapenen. U kunt dit doen met de juiste sluitingen, waarmee we er graag voor zorgen dat u uw woning op een degelijke manier kunt afsluiten. Wij kunnen u adviseren op basis van uw huidige situatie, of u van dienst zijn met nieuwe kozijnen, waarbij we uiteraard aandacht besteden aan de sluitingen die daarbij passen.

Sluitingen met het Politiekeurmerk Veilig Wonen

Wilt u een advies over de nieuwste sluitingen die er beschikbaar zijn, of de oplossingen waarmee u in aanmerking kunt komen voor het politiekeurmerk Veilig Wonen? We zorgen er daarmee graag voor dat u de woning degelijk kunt afsluiten, bijvoorbeeld tijdens de nachtelijke uren, of wanneer u voor een heerlijke vakantie van huis gaat. U hoeft zich geen zorgen te maken over de kozijnen en sluitingen, ze zijn bij ons van een uitstekende kwaliteit.

Direct een offerte aanvragen voor onze sluitingen, of meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.